Yearn Finance (YFI) når ATH på $ 16 700 håller utestående BTC

Bitcoin- handlare är i en ständig kamp för att analysera möjligheten att BTC bryter ut och upprätthåller nivån på 12 000 dollar. Men en annan cryptocurrency som heter Yearn Finance (YFI) handlar ganska hälsosamt över det nuvarande marknadspriset på Bitcoin Revolution. I skrivande stund handlar YFI till ett pris av $ 15 326, och har redan publicerat ett nytt värde på hela tiden på 16 700 $ den 20 augusti 2020.

Ny token som gör stora vinster

YFI står fortfarande som en relativt ny symbol i kryptoutrymmet i stort. Som ett resultat kan diagrammet för YFI / USD endast analyseras genom användning av låga tidsramar, t.ex. 6 timmar eller 1 timme. Även med detta monumentala pris är det tydligt att det fortfarande finns en stor mängd köpintresse, som kan se con nå, eller till och med överträffa, dess tidigare inspelade ATH. Detta är naturligtvis bara möjligt om den rätta typen av marknadsmiljö skulle ligga i sig.

Yearn Finance, otroligt nog, gick bara in på kryptoområdet i mitten av juli i år. Ända sedan dess har tokenet dock sett en spektakulär uppgång på marknaden ända sedan den noterades på kryptobörser i tungvikt, som FTX, Binance, Poloniex och Gat.io.

Bitcoin och andra digitala tillgångar är på väg upp igen

Massiv ökning av handeln

Det officiella släppdatumet för projektet Yearn Finance DeFi var den 17 juli 2020. DeFi-plattformen tjänar till att aggregera utlåningstjänster, allt från Compound till Aave, till Fulcrum och DyDx. Detta kommer i ett försök att förenkla processen för avkastningsodling inom DeFi-rymden i stort.

Yearn Finance har bara en form av styrelsetecken: YFI-token. Detta token ges till användare som tillhandahåller likviditet på Yearn Finance. I ett uttalande förklarade Yearn Finance att det är en verkligt enkel process. En användare behöver endast tillhandahålla likviditet till en av plattformarna för Yearn Finance genom att placera utmatningstoken i ett distributionsavtal. Yearn Finance förklarade att det skulle finnas ett gränssnitt för att möjliggöra detta. Därefter kommer användaren att tjäna ett symboliskt belopp per dag, beroende på vad de satsade och hur mycket av det.

Leverans och marknadsföring

Även med det massiva priset på myntet, står YFI: s marknadskapital på 451,58 miljoner dollar. Detta står som ett kritiskt av Bitcoin nuvarande marknadskapital, som är noterat till 218,6 miljarder dollar. Tricket för det massiva priset för varje symbol är dock den stora bristen på utbud jämfört med Bitcoin . Det finns bara en magra 29 962 YFI-symboler i omlopp, vilket är långt ifrån Bitcoins 18 466 812 BTC i omlopp.